Philips lanceert vier nieuwe docking speakers met Lightning-connector

Archief

Het Nederlandse Philips maakt al sinds jaar en dag accesoires voor de verschillende iOS-apparaten, daarnaast introduceerde de fabrikant vorige maand ook nog de Hue, een verlichtingssysteem dat met de iPhone en iPad kan worden aangepast en bediend. Vandaag komt het bedrijf met vier nieuwe speaker docks voor de nieuwe iDevices met een Lightning-connector, zoals de iPhone 5, iPad 4, iPod Touch 5G, iPod Nano 7G en natuurlijk de nieuwe iPad Mini.

Doordat Philips met deze docks de Lightning-connector ondersteunt kunnen deze apparaten niet alleen worden opgeladen, maar op hetzelfde moment ook muziek afspelen. Eén van de speakers kan overal mee naar toe worden genomen en de overige drie zijn voor in huis bedoeld.

Volgens het bedrijf  zorgen deze nieuwe producten voor een superieure ervaring in vergelijking met de analoge technologie die je vindt in de voorgaande generatie speaker docks.

De Portable Docking Speaker zal in elke rugzak moeten passen. De ingebouwde batterij is goed genoeg om 8 uur lang muziek af te spelen. Het systeem maakt gebruik van de zogenaamde wOOx technologie voor een diepe en rijke bas.

De Bedroom Dicking Speaker heeft een 360-graden ontwerp en brengt een omnidirectioneel geluid dat ervoor zorgt dat muziek door je hele slaapkamer te horen is, en de USB-poort aan de achterkant geeft je ook de mogelijkheid om een extra apparaat op te laden. Wanneer je gaat slapen dan zal het display van de dock zichzelf automatisch synchroniseren met de klok en alarm van je iPhone.

De Lifstyle Music System Lightning-dock heeft een elegant en slank ontwerp, een intrekbare connector, een CD speler en FM radio en de speakers zijn goed voor 20W RMS.

De Room to Room Docking Speaker is uitgerust met een hoogwaardige neodymium luidsprekers die volgens Philips erg geschikt moeten zijn voor een betere bas en een zuivere evenwichtige geluidskwaliteit.

Het lijkt erop dat Philips weer een aantal prachtige producten heeft gemaakt voor de iPhone, iPod en iPad. De eerste reacties zijn in ieder geval erg positief, en zoals je op de foto’s kan zien zit het met het ontwerp ook wel goed. Later deze maand zullen de speakers beschikbaar zijn via de online Philips winkel en een select aantal winkels. Op dit moment is het nog onduidelijk wat de Lightning-docks gaan kosten, maar we kunnen er rustig vanuit gaan dat de prijs niet zal meevallen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*