iTunes Store toont per ongeluk Apps & Games op de Apple TV

iOS

Vandaag zijn er in de iTunes Store op de Apple TV afbeeldingen verschenen van games en applicaties die normaal alleen te verkrijgen zijn voor de iPhone, iPod Touch en iPad. Daarnaast is het met de Apple TV helemaal nog niet mogelijk om applicaties en games te installeren via de iTunes Store. De advertentie banner toont nu een aantal games die niet ondersteunt worden door de set-top box en ook niet kunnen worden gedownload vanaf de Apple TV.

Het is ook niet mogelijk om deze apps of games te openen door ze te selecteren met de afstandsbediening van de Apple TV. Hoewel velen denken dat dit een teken is dat Apple in de toekomst apps gaat ondersteunen voor de Apple TV, lijkt het meer voor de hand te liggen dat dit simpelweg een fout betreft. De advertentie banners voor het aankomende kerstseizoen worden waarschijnlijk op het verkeerde apparaat getoond.

Kort na de introductie van de tweede generatie Apple TV in september 2010 liet voormalig Apple CEO en oprichter Steve Jobs al in de media opmerken dat er mogelijk een App Store zal komen voor de mediaspeler als de tijd er voor rijp is. Dat lijkt het op dit moment in ieder geval nog niet te zijn, het zal ook meer voor de hand liggen dat dit zal gaan gebeuren bij de aankondiging van een nieuwe Apple TV later dit jaar, of misschien pas in 2014.

Op dit moment zijn er ook geen ontwikkelaars die zeggen te weten dat Apple binnenkort met een SDK komt voor de Apple TV. Toch is het niet geheel uitgesloten dat Apple in de toekomst komt met apps en games voor de Apple TV, vorige week liet Apple CEO Tim Cook nog weten dat de televisie een gebied is dat met intense interesse door het bedrijf wordt gevolgd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*