Instagram update brengt nieuwe camera, Willow-filter, Foursquare-integratie en meer

iOS

Goed nieuws voor de Instagram fans onder ons, want vandaag is er opnieuw een update verschenen voor de iOS en Android applicatie, de update brengt een aantal verbeteringen op het gebied van de cameraweergave, een volledig nieuw filter en meer. De interface van de camera is nu volledig opnieuw ontworpen en de virtuele sluiterknop heeft nu ook het Instagram-thema meegekregen. Daarnaast toont de camera nu een preview van de laatste foto’s in je filmrol en wanneer je deze opent kun je foto’s schalen en bijsnijden.

Het is zeker één van de betere verbeteringen van de update, omdat het je snel toegang geeft tot de laatst genomen foto, al is de optie helaas alleen beschikbaar voor de iPhone 5. Naast deze kleine verbetering heeft Instagram ook een volledig nieuw filter geïntroduceerd. Willow is een zwart-wite filter met subtiele paarse tinten en een doorschijnende gloeiende witte rand. Volgens de ontwikkelaars moet het filter uitermate geschikt zijn voor portretten en architectuur foto’s met een hoog contrast.

[screens url=”https://itunes.apple.com/nl/app/instagram/id389801252″]

De News Feed met afbeeldingen is ook aangepast, gebruikers zullen nu grotere afbeeldingen zien verschijnen in de feed en kunnen ook eindeloos blijven scrollen door profielen en Foursquare locatiepagina’s. Wanneer je als gebruiker foto’s voorziet van een filter dan zullen deze niet standaard zijn opgeslagen in de “Filmrol” van iOS, maar in het losse “Instagram” album.

Een andere verassende optie is de toevoeging van de locatie dienst Foursquare, wanneer je de huidige locatie wilt toevoegen aan een foto dan zal Instagram de Foursquare iOS applicatie openen, iets wat natuurlijk alleen werkt wanneer de applicatie is geïnstalleerd.

[app id=’389801252′]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*