Apple is begonnen met testen van verschillende televisie prototypes

iOS

Nu Apple de volledige iOS en Mac lijn heeft geüpdatet lijkt de geruchtenstroom zich weer te gaan focussen op de televisie van Apple. Vorige week liet Apple CEO Tim Cook in een interview al weten dat de televisie markt met intense interesse wordt gevolgd. Vandaag is het de beurt aan The Wall Street Journal die claimt dat het bedrijf inderdaad is begonnen met het testen van ontwerpen voor een toekomstige televisie set. Hoewel er nog weinig verdere informatie beschikbaar is, geeft het wel aan dat Apple wel degelijk bezig is met het project en dat de geruchten nog wel even aan zullen blijven houden.

De website zegt met een aantal leveranciers van Apple te hebben gesproken, en zoals gewoonlijk weigerden deze om bij naam te worden genoemd, maar volgens deze bronnen werkt het bedrijf momenteel aan een aantal ontworpen voor een HDTV.

Daarnaast wisten twee personen ook te melden dat Hon Hai Precision Industry Co, een bedrijf dat onder andere de iPhone en iPad assembleert, samen met Sharp werkt aan het ontwerp van de nieuwe Apple televisie. Het project zou zich echter nog bevinden in een vroege fase, wat zal betekenen dat het nog weleens een tijd zou kunnen duren tot de televisie ook daadwerkelijk op de markt zal zijn.

In het artikel van The Wall Street Journal is verder ook te lezen dat Apple in de afgelopen meerdere prototypes heeft gemaakt en dat het bedrijf ook vele verschillende prototype producten maakt die uiteindelijk nooit op de markt komen. Er is dus ook nog een mogelijkheid dat Apple uiteindelijk ervoor zal kiezen om helemaal geen televisie op de markt te brengen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*