OS X Mountain Lion 10.8.3 bèta 3 nu beschikbaar voor ontwikkelaars

iOS OS X

Apple heeft in de afgelopen nacht de derde bèta vrijgegeven van OS X 10.8.3 voor haar ontwikkelaars. De nieuwe bèta heeft buildversie 12D43 meegekregen en het lijkt erop dat er geen nieuwe functionaliteit aan de update is toegevoegd, daarnaast zijn er volgens Apple ook geen problemen die tot op heden bekend zijn. Het bedrijf uit Cupertino laat echter wel aan ontwikkelaars dat ze zich moeten richten op het testen van AirPlay, AirPort, Game Center, Safari en drivers voor grafische kaarten.

De vorige bèta versie voor ontwikkelaars werd uitgebracht op sinterklaasavond, 5 december. Normaal gesproken gaan er altijd meerdere bèta’s aan vooraf voordat een update voor OS X publiekelijk beschikbaar wordt gesteld. Gezien het feit dat Apple tot op heden geen problemen heeft gevonden met de bèta zou dit er op kunnen duiden dat Mountain Lion 10.8.3 ergens in het begin van januari zal moeten verschijnen.

iOS 6.0.2 voor iPhone 5 en iPad Mini
Daarnaast bracht Apple gisteren ook een kleine update uit voor de iPhone 5 en de iPad Mini. De iOS 6.0.2 update is nu beschikbaar om te worden geïnstalleerd via de OTA-functie (instellingen -> algemeen -> software-update), maar ook via iTunes. Veel informatie is er niet beschikbaar over de update maar in de notities van de iPhone is te lezen dat het een aantal bugs zou moeten oplossen die een negatief effect zouden kunnen hebben op de Wi-Fi verbinding.

De iOS 6.0.2 volgt een eerdere kleine update die up 1 november werd uitgebracht. Deze update loste een aantal problemen op met het virtuele toetsenbord en ook een bug met de flitser van de camera. Momenteel wordt iOS 6.1 door Apple getest en de verwachting is dat deze update ook ergens in januari zal worden uitgebracht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*