Apple waarschuwt ontwikkelaars voor sluiting iTunes Connect

Archief

Apple heeft vandaag een herinnering verstuurd naar iOS ontwikkelaars dat iTunes Connect tijdelijk zal worden gesloten van vrijdag 21 december 2012 tot vrijdag 28 december 2012.

iTunes Connect is een portaal dat door ontwikkelaars gebruikt om apps toe te voegen aan de App Store. Elke update en prijswijziging zal eerst door het team achter iTunes Connect worden beoordeeld voordat de app ook daadwerkelijk beschikbaar is. Dit zal dus ook voor de iOS-gebruikers betekenen dat er in deze periode geen nieuwe apps, updates of prijzen worden doorgevoerd in de App Store.

Het bedrijf raadt daarom ontwikkelaars ook aan om geen prijswijzingen te plannen in iTunes Connect tijdens de periode van 21 tot 28 december. Deze wijzigingen zullen niet worden doorgevoerd in de App Store en ook zal dit ervoor zorgen dat apps tijdens deze periode niet kunnen worden aangeschaft door gebruikers.

Daarnaast moeten ontwikkelaars er ook voor zorgen dat er tijdens deze periode geen nieuwe apps staan gepland. Nieuwe applicaties die toch in deze periode staan gepland zullen pas in de App Store beschikbaar zijn nadat iTunes Connect weer actief is.

Het resultaat is dat een groot aantal app ontwikkelaars ervoor hebben gekozen om prijswijzigingen nu door te voeren zodat ze zo hoog mogelijk in de hitlijsten zijn te vinden tijdens de lucratieve kerstperiode.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*