Opnieuw volledig geassembleerde iPhone 6 in video te zien

Archief

Kort voor het einde van het weekend zagen we een bijna volledig afgewerkte 4,7-inch iPhone 6, die volledig zou zijn opgebouwd op gelekte iPhone 6 onderdelen. Wij hebben onze vragen over de werking van het scherm, maar de getoonde iPhone 6 geeft ons in ieder geval wel een idee hoe het daadwerkelijke product er volgende week uit zal komen te zien.

Vandaag is er opnieuw een video verschenen waarin een 4,7-inch iPhone 6 met de huidige iPhone 5S wordt vergeleken. Volgens het Russische YouTube kanaal Rozetked is de iPhone 6 in kwestie opnieuw volledig geassembleerd met onderdelen die recentelijk zijn gelekt. Het resultaat is een prachtige iPhone 6 in de kleur space gray, hoewel we het nog steeds moeilijk hebben met de opvallende antenne randen op de achterkant.

Verder kun je in de video zien hoe de iPhone 6 wordt vergeleken met de iPhone 5S, waaruit we duidelijk kunnen opmaken dat het ontwerp van de iPhone 6 een behoorlijke koerswijziging is voor Apple. Het ontwerp komt veel overeen met de iPad Air en de iPod Touch, zoals bijvoorbeeld de pilvormige volumeknoppen en de afgeronde hoeken.

Op de achterkant van de iPhone 6 vinden we een ronde TrueTone LED flitser met een uitstekende camera lens, dikke gekleurde antenne randen, een verplaatste aan/uit knop en het nieuwe uitgesneden Apple logo.

Apple zal op 9 september vermoedelijk de nieuwe 4,7-inch en 5,5-inch iPhone 6 aan de wereld onthullen. Het staat echter nog niet vast of beide versies ook per direct beschikbaar zijn, want verschillende bronnen claimen nog altijd dat de 5,5-inch iPhone 6 pas aan het eind van 2014 of zelfs begin 2015 zal worden gelanceerd.

Naast twee nieuwe iPhone 6 modellen zou Apple ook een nieuw betaalsysteem willen introduceren dat gebaseerd zal zijn op NFC en een eerste wearable van het bedrijf, mogelijk de lang verwachte iWatch.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*