iPhone 6 en iPhone 6 Plus meer dan 10 miljoen keer verkocht

Archief

Een dag na het weekend kondigde Apple vol trots aan dat er in het eerste weekend meer dan 10 miljoen stuks waren verkocht van de nieuwe iPhone 6 en de iPhone 6 Plus. Het bedrijf heeft daarmee opnieuw zijn eigen record qua verkoopcijfers weten te verbreken en dat is zonder twijfel een knappe prestaties gezien het feit dat de vraag naar nieuwe high-end modellen juist wat begint terug te lopen bij de concurrentie.

Uit het persbericht valt zoals gebruikelijk bij Apple niet op te maken welk model het populairst is en wat de verschillen zijn tussen de twee, maar gezien het formaat van de iPhone 6 Plus ligt het voor de hand dat het kleinere 4,7-inch model de populairdere keuze zal zijn voor veel consumenten. Phablets zijn hedendaags een stuk populairder geworden, maar de Galaxy Note serie van Samsung verkoopt bijvoorbeeld altijd nog aanzienlijk minder dan de Galaxy S modellen.

Wanneer we de cijfers van Apple analyseren dan zien we dat er nog veel meer had ingezeten, want zowel de iPhone 6 als de iPhone 6 Plus zijn nog niet eens officieel verkrijgbaar in China. Het is 1 van de belangrijkste gebieden van het bedrijf hedendaags, echter is het nog onduidelijk wanneer de lancering plaats zal gaan vinden.

In Nederland gaat de verkoop van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus aankomende vrijdag van start. Bij verschillende providers is de eerste voorraad er voor de pre-orders al geheel doorheen, terwijl een groot aantal andere webshops pas verwachten te kunnen leveren in oktober. Wanneer we kijken naar onze oosterburen dan zien we een huidige levertijd van drie tot vier weken en de verwachting is dat dit ook snel zal worden overgenomen door de Nederlandse Apple Store.

Mocht je de iPhone 6 of iPhone 6 Plus niet alleen willen bestellen dan kun je het ook proberen bij de Apple Store in Amsterdam, Den Haag of Haarlem.

iphone6plus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*