Man wil huis ruilen voor een iPhone 6

Archief

Het kopen van een huis in Nederland lijkt met haar jaar lastiger te worden, maar niet in de Verenigde Staten, want daar heb je aan een iPhone 6 al genoeg om in het bezit te komen van een huis. Een geweldige locatie is het niet, want Detroit is al een tijdlang niet meer echt een plek waar je als doorsnee burger wilt wonen. De eigenaar van het huis komt dan ook al een tijdlang slecht van zijn huis af en is zelfs zo hopeloos dat hij het huis wil ruilen voor een iPhone 6.

Volgens makelaar Larry Else, die het huis verkoopt voor de man, is het geen grap en is een iPhone 6 voldoende. “Mijn cliënt bevindt zich in het buitenland en heeft persoonlijk aan mij laten weten dat hij het huis wil ruilen voor een iPhone 6. Hij zou het huis het liefst voor de iPhone 6 Plus ruilen, maar ik denk dat hij bereid is om te onderhandelen.”

Op de vastgoed website van het Amerikaanse Zillow is het huis te zien, en het blijkt ook dat de eigenaar van het huis genoegen neemt met een 32GB iPad of een bedrag van $3.000. Het blijkt overigens wel dat de bezitter nog een bedrag van 6 duizend dollar heeft openstaan aan belastingen en dat het huis volledig zal moeten worden gerenoveerd.

De makelaar zegt dat zijn cliënt woont in Oostenrijk en dat hij het huis in 2010 voor $41.000 had gekocht als investering, maar er kort daarna achter kwam dat het huis in een zeer slechte staat verkeerde. “De verkoper was zelf het slachtoffer”, aldus Else.

Mocht je interesse hebben dan zal je in ieder geval met een beter bod moeten kommen dan de drie biedingen die de makelaar tot op heden heeft ontvangen: een iPhone 5, $700 en $850. De makelaar liet verder ook weten niet te verwachten een commissie op de verkoop van het huis te ontvangen.

iphone-house-full

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*