HTC CEO Peter Chou toont M7 met 4,7-inch 1080p scherm en quad-core processor

Archief

htc-m7-render1HTC CEO Peter Chou heeft voor eerst het nieuwe Android vlaggenschip van het bedrijf, de HTC M7, getoond tijdens een bedrijfsfeest om het jaar af te sluiten. Nadat de aanwezigen schreeuwden om het nieuwe toestel te zien, besloot Chou om de M7 uit zijn zak te halen en de camera eens te gaan testen.

Hoewel we al een hoop weten over het toestel dankzij de gelekte informatie, afbeeldingen en screenshots van Sense 5, is het voor het eerst dat HTC het bestaan van de telefoon heeft bevestigd. Niet alleen bevestigde Chou de M7, maar ook het bestaan van een witte uitvoering.

De HTC M7 zal volgens de laatste berichtgeving tijdens een persevenement op 19 februari in Londen en New York officieel worden aangekondigd. Het nieuwe vlaggenschip van het bedrijf zal een combinatie moeten worden tussen de Droid DNA en de HTC Butterfly. De telefoon zal zeer waarschijnlijk zijn uitgerust met een quad-core Qualcomm processor, 4,7-inch 1080p scherm, 32GB opslagruimt (zonder microSD ondersteuning), 2GB aan RAM, 13-megapixel camera (achter), 2-megapixel camera (voor), NFC connectiviteit en qua ontwerp veel lijken op de in Amerika uitgebrachte Droid DNA.

Verder zal het toestel draaien op Android 4.2.1 Jelly Bean met de nieuwe Sense 5 interface die door HTC zelf is ontwikkeld. Meer informatie over de beschikbaarheid, prijzen en releasedatum wordt in de komende weken te verwacht, hoewel de telefoon volgens verschillende bronnen vanaf maart leverbaar zal zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*