iOS 8.2 wordt in maart voor lancering Apple Watch uitgebracht

Smartwatches

iOS 8.2 wordt in maart uitgebracht. De volgende grote iOS update, iOS 8.2, lijkt voornamelijk ik het teken te staan van de Apple Watch. De update introduceert de WatchKit API voor ontwikkelaars en ondersteuning voor de Apple Watch. Het lag voor de hand dat de nieuwe software zijn debuut gelijktijdig zal maken met de lancering van het apparaat, maar volgens de website BGR is dat niet het geval. Bronnen waarmee de site sprak claimen dat de iOS 8.2 update namelijk al in maart uit.

Apple Watch ondersteuning komt in maart

Een lancering van iOS 8.2 in maart betekent dat de software nog voor de lancering van de Apple Watch wordt uitgebracht. Het is niet geheel duidelijk hoeveel langer we moeten wachten op het slimme horloge, want Apple maakte onlangs alleen bekend dat het horloge ergens in april wordt uitgebracht, zonder een specifieke datum te noemen. Onduidelijk is op dit moment nog waarom Apple de iOS 8.2 update eerder wil uitbrengen, omdat het naast de ondersteuning voor de Apple Watch geen nieuwe features toevoegt voor andere gebruikers.

[sc:adsense-tekst ]

Apple heeft recentelijk grote ontwikkelaars al gevraagd om hun Apple Watch apps klaar te hebben in de tweede of derde week van februari, mogelijk worden deze apps nog gebruikt voor een nog onaangekondigd evenement waar het product nogmaals wordt getoond kort voor de lancering.

In het verleden heeft BGR aangetoond goed op de hoogte te zijn van de release van toekomstig iOS versie. De site voorspelde de releasedatum van verschillende iOS 7 beta’s correct, maar zat er ook tweemaal naast. Een andere betrouwbare site, 9to5Mac, ondersteunt de claims van BGR en zegt dat iOS 8.2 naar alle waarschijnlijkheid in de tweede week van maart wordt uitgebracht.

Er zijn tot nu toe in totaal vijf iOS 8.2 beta’s uitgebracht, de recentste versie verscheen op maandag.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*