Motorola Moto G (2014) gespot met Android 5.1 Lollipop

Smartphones

Android 5.1 voor Moto G (2014).Eerder deze week schreven we al over de lancering van Android 5.1 voor een drie Android One toestellen in Indonesië, echter was het nog onduidelijk wanneer de update zijn weg zal vinden naar de reguliere Android smartphones en tablet. Het lijkt er echter wel op dat de overige fabrikanten ook werken aan de update, want vandaag is er een foto verschenen van de tweede generatie Motorola Moto G met Android 5.1 Lollipop.

Het is niet geheel duidelijk of het hier gaat om een legitiem lek, want het aanpassen van het Android versienummer is met root-toegang vrij eenvoudig. Motorola is daartegen wel snel geweest met uitbrengen van updates voor de Moto G, en het is daarom goed mogelijk dat de Android 5.1 al in ontwikkeling is.

[sc:adsense-tekst ]

In december gingen er al geruchten dat Android 5.1 in februari zou worden uitgebracht. De kleine update moet de ‘stille modus’ weer terugbrengen die in Android 5.0 was verdwenen. Daarnaast bevat de update de nodige wijzigingen onder de motorkap voor verbeterde stabiliteit, beter beheer van de accu en RAM geheugen, oplossingen voor crashende apps en alle overige kleine problemen die nog zijn te vinden in de huidige Android versie.

511

Wanneer de Android 5.1 wordt uitgebracht voor de tweede generatie Motorola Moto G is op dit moment nog onduidelijk.

[sc:adsense-tekst ]

4 Reacties

  1. Mooizo eindelijk. Ik heb telkens een uitroepteken staan bij mijn wifi en 3g (sim 2) terwijl alles gewoon werkt. Hopelijk gaat dit in de update gefixed worden.

    Reageer
  2. Ik heb nog steeds geen Lollipop op mijn Moto G 2014…. Iemand een idee hoe dit komt?

    Reageer
  3. Ik ook. Helaas valt de update tegen. Hoop gauw 5.1 te ontvangen.

    Reageer
  4. Ik heb de update voor android 5.0.2 op mijn Moto g 2014

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*