Afbeeldingen tonen vermoedelijke ontwerp Samsung Galaxy S6

Smartphones

In de afgelopen dagen hebben we al een hoop informatie ontvangen over Samsung Galaxy S6 en de gebogen Edge variant, maar tot op heden hebben nog altijd geen foto gezien van 1 van de twee modellen. Dankzij een aantal schematische tekeningen hebben we wel een idee wat de afmetingen zijn van de Galaxy S6, en dat is exact de reden waarom we in de afgelopen dagen steeds meer renders/afbeeldingen hebben zien verschijnen.

Veel van deze ‘gelekte’ renders zijn vaak gebaseerd op eerdere geruchten, maar ze geven ons wel een idee van wat we kunnen verwachten. Vandaag zijn er opnieuw een aantal renders verschenen van de Galaxy S6 die de afmetingen heeft gebruikt van de eerder gelekte tekeningen. Mochten de recente geruchten kloppen, dan moeten deze afbeeldingen ons het beste idee geven hoe het uiteindelijk ontwerp eruit komt te zien.

[sc:adsense-tekst ]

Qua looks lijkt het ten opzichte van zijn voorgangers in ieder geval een flinke stap in de goede richting, want het ontwerp oogt een stuk strakker en dit jaar zou de Galaxy S6 ook zijn voorzien van een behuizing vervaardig uit aluminium. Niet alleen zijn we te spreken over het vermoedelijke ontwerp van de Galaxy S6, want qua specificaties wordt het ook een absoluut vlaggenschip. De Galaxy S6 beschikt naar verluidt over een 5,1-inch super-AMOLED display met een Quad-HD resolutie van 2560 x 1440 pixels.

Dit jaar zijn de chips van Qualcomm echter niet verantwoordelijk voor het aansturen van dit enorme aantal pixels, want Samsung heeft gekozen om gebruik te maken van zijn intern ontwikkeld Exynos 7420-soc. Deze 64-bit octa-core processor is gemaakt op een 14nm-procedé en blijkt in verschillende benchmarks aanzienlijk sneller te zijn dan de Snapdragon 810 van Qualcomm. De chip wordt bijgestaan door 3GB werkgeheugen en een Mali-T760-gpu.

Aan de achterzijde vinden we een 20-megapixel camera met optische beeldstabilisatie, terwijl de camera aan de voorzijde een resolutie heeft van 5-megapixels.

Op zondag 1 maart wordt de Galaxy S6 en Galaxy S Edge of S6 Edge officieel aangekondigd tijdens het Samsung Unpacked evenement dat dit jaar in Barcelona plaatsvindt.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*