HTC Butterly 3 krijgt 5,2-inch QHD scherm

Smartphones

HTC Butterfly 3De huidige HTC Butterfly 2 is slechts zes maanden oud en dat betekent doorgaans dat het bedrijf al werkt aan zijn opvolger. Vandaag zijn in ieder geval al wel de eerste details verschenen, want volgens de HTC-insider @upleaks is de Butterfly 3 voorzien van een 5,2-inch scherm met een WQHD resolutie.

De WQHD aanduiding is overigens niks meer dan een andere benaming voor QHD. Mocht het gerucht kloppen, dan beschikt de Butterfly over een 5,2-inch scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels, goed voor in totaal 564 pixels-per-inch. Overige details ontbreken vooralsnog en ook is het nog maar de vraag of de Butterfly 3 ooit zijn weg zal vinden naar Europa en Nederland.

[sc:adsense-tekst ]

In het verleden is de HTC Butterfly serie voornamelijk ontwikkeld voor de Aziatische markt, hoewel de eerste generatie nog wel enkele maanden later in Nederland werd uitgebracht. De Butterfly toestellen beschikken vaak over net is krachtigere hardware dan de One serie en gezien de QHD resolutie zou dat dit jaar opnieuw het geval kunnen zijn.

Wanneer de HTC Butterfly 3 wordt aangekondigd is nog onduidelijk, maar we durven wel met zekerheid te stellen dat dit niet tijdens het Mobile World Congress in Barcelona gaat gebeuren. De presentatie op zondag 1 maart staat namelijk in het teken van de 5-inch HTC One M9 (1080p), 5,2-inch HTC One M9 Plus (QHD) en een draagbare fitness tracker met de codenaam ‘Petra’.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*