Take-Two: “Gamers wachten niet op next-gen versie van GTA V”

Archief

GTA-V-wallpaper-HD-1920-x-1080Rockstar uitgever Take-Two gelooft niet dat de release van Grand Theft Auto V, kort voor de lancering van de nieuwe Xbox en PlayStation, een negatieve invloed zal hebben op de interesse van gamers.

Tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers werd er aan Take-Two gevraagd of de nieuwe releasedatum niet voor problemen zal zorgen. Volgens Take-Two CEO Strauss Zelnick is men er van overtuigt dat de Grand Theft Auto V het uitstekend zal gaan doen op de huidige-generatie consoles.

Zelnick gelooft niet dat er één gamer op de wereld is dit gaat wachten op een versie van Grand Theft Auto V die beter is. “Grand Theft Auto V gaat iedereen verbazen, en de game zal vanaf september beschikbaar zijn.”

De CEO sluit overigens niet uit dat de GTA serie in de toekomst zal worden uitgebracht voor de volgende generatie consoles, en zei dat de uitgever de toekomst zo goed mogelijk zou proberen in te plannen.

“Voor de strategie van de huidige generatie en volgende generatie consoles, zullen we moeten wachten op aankondigingen. Wij kijken altijd over onze schouder. Ik geloof erin dat arrogantie de vijand is van succes is. Maar wij proberen alles zo goed mogelijk te plannen, en we denken dat we in een zeer goede positie verkeren.”

Grand Theft Auto V zal op 17 september verschijnen voor de PlayStation 3 en de Xbox 360.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*