Nieuwe Assassin’s Creed game in 2013

Archief

Schermafbeelding 2013-02-07 om 19.53.50Ubisoft heeft ook dit jaar een nieuwe Assassin’s Creed game in de planning staan. Tijdens een beleggersvergadering maakte Ubisoft CEO Yves Guillemot bekend dat game al een tijdlang in ontwikkeling is. Hoewel de aankondiging gezien de afgelopen jaren geen enorme verassing is te noemen, zijn er wel een paar interessante nieuwtjes naar buiten gekomen.

De volgende Assasin’s Creed game zal namelijk een nieuwe hoofdpersoon kennen, een nieuwe omgeving, en ook wordt de game ontwikkeld door een volledig nieuwe studio van Ubisoft.

“We zijn zowel blij als trots om dat we in 2013 een nieuwe Assassin’s Creed held kunnen verwelkomen. De game zal worden ontwikkeld door een nieuw team en zal plaats vinden in een nieuwe tijdsperiode. We verwachten dat de game opnieuw een stap voorwaarts zal betekenen voor de franchise. Het is voordeel dat er meerdere teams aan het project hebben gewerkt, eenmaal in de zoveel jaren krijg een nieuwe studio de kans om hun eigen Assassin’s Creed game te creëren.”

Het ziet er naar uit dat er jaarlijks een nieuwe Assassin’s Creed zal worden uitgebracht, aangezien we sinds Assassin’s Creed II in 2009 nog elk jaar een nieuwe versie hebben mogen verwelkomen. De volgende Assassin’s Creed zal alweer de vijfde game worden uit de serie in vijf jaar tijd. We vragen ons dan ook af of mensen niet Assassin’s Creed moe beginnen te worden.

Assassin’s Creed III was in de basis nog steeds een prima game, maar de vele bugs zorgden ervoor dat de frustraties bij gamers vaak hoog opliepen. Laten we in ieder geval hopen dat de nieuwe studio niet dezelfde fouten gaat maken. De nieuwe game zal zeer waarschijnlijk ergens in oktober of november worden uitgebracht voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Over de volgende generatie consoles werd nog niet gesproken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*