LG G4 krijgt 5,6-inch scherm met 2K of 3K resolutie

Smartphones

De nog onaangekondigde LG G4 is volgens de laatste geruchten voorzien van een 5,6-inch groot scherm. De verwachting is dat de LG G4 ergens in april zal worden aangekondigd. Het nieuws is afkomstig van dezelfde bron die eerder al een aantal persafbeeldingen publiceerde van het nieuwe vlaggenschip.

Op deze persafbeeldingen werd de grijze achterkant van de LG G4 getoond. Qua ontwerp lijkt de LG G4 veel op zijn voorganger, met als grootste verandering de grotere camerasensor boven de navigatieknoppen aan de achterzijde. De overige configuratie is intact gebleven met een aan/uit knop en volume knoppen aan de achterkant, en een laserfocus en dual-led flitser daarboven. Daarnaast zien we in de onderste hoek een enkele speaker zitten.

[sc:inpost-tekst ]

De LG G4 lijkt van de achterkant licht te zijn gebogen, terwijl de voorkant volledig van glas lijkt te zijn. Aan de bovenkant vinden we een nieuwe selfie camera met een groothoeklens. Volgens de bron is de LG G4 nog steeds in ontwikkeling en kan het uiteindelijke ontwerp er nog behoorlijk anders uit komen te zien. De LG G4 zoals je hem hier op de afbeelding ziet meet 148,9 x 76,5 x 9,9mm.

Volgens andere bronnen draait de LG G4 op een Snapdragon 810-soc van Qualcomm. Dit is een 64-bit octa-core chipset in een big.LITTLE configuratie met vier zuinige Cortex-A53 en vier snelle Cortex-A57 cores. De system-on-a-chip wordt bijgestaan door 3GB werkgeheugen en een Adreno 430-gpu. Het scherm zou een resolutie hebben van 2560 x 1440 pixels of zelfs 2880 x 1620 pixels. De camera aan de achterzijde schijnt voorzien te zijn van een 16-megapixel of 20,7-megapixel sensor.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*