Ziggo gaat eigen WiFiSpots op 13 april samenvoegen met UPC

Provider

Ziggo en UPC gaan WiFiSpot op 13 april samenvoegenDe samenvoeging van Ziggo en UPC is al enige tijd bezig en beide bedrijven maakten vandaag bekend dat het vanaf 13 april ook alle bestaande hotspots gaat samenvoegen. Ziggo zegt een week nodig te hebben om alles in de toekomst zonder problemen te laten verlopen en in deze periode kunnen bestaande klanten problemen ondervinden met bestaande WifiSpots. Na het samenvoegen van alle Ziggo en UPC modems zullen er in Nederland in totaal meer dan 2 miljoen Ziggo hotspots beschikbaar zijn.

Eerder maakte Ziggo al bekend dat de UPC naam vanaf 13 april gaat verdwijnen en vanaf 13 tot en met 17 april gaat de provider ook alle WifiSpots samenvoegen, zodat UPC gebruikers toegang krijgen tot Ziggo hotspots en natuurlijk werkt dit natuurlijk ook omgekeerd. In de toekomst zal het dus niet langer afhankelijk zijn van de regio of je een WifiSpot kan treffen, want door de overname is het bereik van de WifiSpots bijna landelijk geworden.

Naast de wijziging van de naam moeten klanten na de samenvoeging ook inloggen op ‘Mijn Ziggo’ in plaats van ‘Mijn UPC’, de loginnaam en het wachtwoord worden niet aangepast. Verder staan de facturen straks op naam van Ziggo en kunnen deze mogelijk iets later dan gebruikelijk verschijnen. Ook heeft Ziggo de abonnementen met UPC gelijk getrokken en deze blijven dus onveranderd.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*