Huawei P7, Ascend Mate 7, Mate 2 ontvangen Android 5.0 in zomer

Smartphones

huawei-lollipop-updateHuawei maakt uitstekende producten voor een aantrekkelijk prijs, maar qua software-updates lopen ze toch ver achter bij de concurrentie, want er is zelfs nog geen enkele Android 5.0 Lollipop update tot op heden uitgebracht. Het goede nieuws is dat daar binnenkort verandering in gaat komen, want op de website van Huawei is nu een lijst te vinden met smartphones die de Lollipop update vanaf volgende maand kunnen verwachten.

De Huawei Ascend Mate 7 is de eerste smartphone die de Android 5.0 update krijgt, gevolgd door de Ascend P7 en de Ascend Mate 2. Daarnaast zijn er een aantal Huawei smartphones die direct de stap maken van Android 4.3 Jelly Bean naar Android 5.0 Lollipop.

[sc:inpost-tekst ]

Opmerkelijk genoegen moeten eigenaren van de Honor 6 Plus en Honor 4X nog op zijn minst tot augustus wachten totdat de update beschikbaar is. De vertragingen worden vermoedelijk veroorzaakt doordat Huawei zijn eigen Emotion UI interface volledig moet aanpassen voor Android 5.0.

Voor de gebruikers van de Huawei P6 en Honor 3C is er slecht nieuws te melden, want beide toestellen zijn niet terug te vinden op de lijst en zullen vermoedelijk dus ook niet worden geüpdatet naar Android 5.0.

Het nieuwe vlaggenschip van het Chinese bedrijf, de Huawei P8, wordt op 15 april aangekondigd en zal als het goed is wel vanuit de doos draaien op Android 5.0.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*