Huawei P8 prototype mogelijk te zien op gelekte foto’s

Smartphones

Er zijn vandaag foto’s verschenen van een vermeend Huawei P8 prototype. De Chinese fabrikant gaat het volgende vlaggenschip naar alle waarschijnlijkheid volgende week op 15 april onthullen. De foto’s tonen de Huawei P8 in een case, die ervoor wordt gebruikt om de identiteit en het ontwerp van de smartphone te verbergen.

huawei-p8-proto-1

Doorgaans worden deze modellen geleverd aan providers om het bereik van het toestel te testen. Voor de rest zijn het wel volledig werkende telefoons en daardoor krijgen we ook nog een goed idee wat de specificaties van de Huawei P8 zijn. Het instellingenmenu laat een 1,8GHz quad-core processor te zien in combinatie met 2GB werkgeheugen, 16GB opslaggeheugen en een 1080p scherm. Opmerkelijk genoeg is de software nog gebaseerd op Android 4.4 KitKat met de aangepaste EMUI 3.0 interface, hoewel dit natuurlijk nog voor de lancering kan veranderen.

[sc:inpost-tekst ]

Eerdere geruchten suggereerden dat de Huawei P8 zou zijn voorzien van 3GB werkgeheugen en mogelijk kiest het bedrijf ervoor om verschillende varianten op de markt te brengen. Een andere mogelijkheid is dat het hier niet gaat om de Huawei P8, maar om de Huawei P8 Lite, echter is de kans klein dat dit toestel is uitgerust met een 1080p display.

huawei-p8-proto-2

Over een kleine week zullen we het met zekerheid kunnen zeggen, want op 15 april zal Huawei de P8 gaan onthullen.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*