OS X 10.10.4 bèta 1 nu beschikbaar voor ontwikkelaars

Besturingssystemen

os-x-10.10.4Apple heeft vandaag de eerste bèta van OS X 10.10.4 vrijgegeven voor ontwikkelaars. De release van 10.10.4 volgt een week nadat de OS X 10.10.3 update de nieuwe Foto applicatie voor het grote publiek beschikbaar stelde. De nieuwe OS X 10.10.4 bèta met buildnummer 14E7F kan nu worden gedownload via het Mac Developer Center.

Veel nieuwe features lijken we in OS X 10.10.4 overigens niet te hoeven verwachten, want volgens de release-notities zorgt de update voor verbeterde stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van je Mac. Eerdere OS X Yosemite updates, waaronder OS X 10.10.1 en 10.10.2, verhielpen wat kleine problemen en verbeterden de prestaties van het besturingssysteem. De kans is groot dat OS X 10.10.4 hetzelfde doel heeft.

De OS X 10.10.3 update voor Yosemite was de eerste grote update met enkele nieuws features, zoals de nieuwe Foto applicatie die iPhoto verving, een nieuwe Emoji kiezer, een groot aantal nieuwe Emoji-tekens met de mogelijkheid om de huidskleur aan te passen, en ook werd ondersteuning toegevoegd voor 2-staps authenticatie bij het instellen van Google account.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*