Apple Watch komt nog niet naar Nederland en België

Smartwatches

Apple Watch SportEr gingen geruchten dat Nederland en België bij de tweede groep landen zou zitten waar de Apple Watch in de verkoop gaat, maar dit blijkt helaas niet het geval te zijn ondanks de onlangs toegevoegde ondersteuning voor de Nederlandse taal. Vandaag kondigde Apple namelijk aan dat de Apple Watch vanaf vrijdag 26 juni te koop zal zijn in Italië, Singapore, Zuid-Korea, Spanje, Zwitserland en Taiwan. Het horloge zal in deze landen via de Apple Store, Apple Online Store en enkele geautoriseerde resellers te koop zijn.

Daarnaast kondigde Apple aan dat het binnen twee weken verschillende Apple Watch modellen in de Apple Store gaat verkopen in de landen waar het horloge al te koop is, waaronder buurland Duitsland. Tot op heden was de Apple Watch in deze landen alleen via de Apple Online Store te koop.

[sc:inpost-tekst ]

De vraag naar de Apple Watch heeft zelfs on verrast, en we zijn dan ook blij dat we de Apple Watch naar meer klanten in de wereld kunnen brengen. We boeken veel vooruitgang bij het uitleveren van de huidige Apple Watch bestellingen, en we willen onze klanten bedankt voor hun geduld. Alle bestellingen die in mei zijn geplaatst, met uitzondering van de Apple Watch 42mm Space Black Stainless Steel met Space Black Link Bracelet, worden binnen twee weken uitgeleverd. In deze periode beginnen we ook met de verkoop van bepaalde modellen in onze retail winkels.

Op 26 juni zal de Apple Watch in totaal in 16 landen beschikbaar zijn, waaronder Duitsland, Italië, Spanje, Amerika, Engeland en Frankrijk.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*