Onaangekondigde BlackBerry Oslo verschijnt op foto’s

Smartphones

BlackBerry lijkt op het punt te staan om de opvolger van de Passport te gaan onthullen. Het toestel dat momenteel door het leven gaat als de BlackBerry Oslo werd in april al voor het eerst gespot, toen er een render van het toestel online verscheen. Vandaag is het toestel ook in het wild gespot en geeft het ons een goede kijk van wat we kunnen verwachten.

[sc:inpost-tekst ]

Op de foto’s, gepubliceerd door 4NBB, zien we een apparaat dat wel erg veel lijkt op de BlackBerry Passport. De Oslo heeft een QWERTY toetsenbord met drie rijen en een hoekig scherm met een resolutie van 1440 x 1440 pixels. Onder de motorkap zou het toestel opnieuw draaien op de quad-core Snapdragon 801 met 3GB werkgeheugen en een 3450mAh accu. Aan de achterzijde vinden we een 13-megapixelcamera. Verder lijkt het frame van metaal te zijn, terwijl er aan de achterzijde is gekozen voor een textuur van rubber.

De BlackBerry Oslo wordt vermoedelijk later deze maand op 30 juni aangekondigd, waarna de smartphone op korte termijn beschikbaar moet zijn in Europa en Azië. Gezien het feit dat er qua specificaties niet erg veel veranderd lijkt te zijn ten opzichte van de BlackBerry Passport is het aannemelijk dat de adviesprijs iets lager zal uitvallen, hoewel deze logica bij bedrijven niet altijd op gaat.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*