Honor 7 met vingerafdrukscanner wordt op 30 juni aangekondigd

Smartphones

honor-7Huawei heeft een afbeelding gepubliceerd die verwijst naar de lancering van de Honor 7 op 30 juni in China. Het is geen geheim dat het dochterbedrijf van Huawei al werkt aan de Honor 7, want in april verschenen er al enkele foto’s van de achterkant van het toestel. Daarnaast bevestigde een screenshot van een uitgevoerde Honor 7 benchmark al het merendeel van de specificaties.

De behuizing van de Honor 7 is volgens de laatste geruchten vervaardig uit metaal dat ook voor vliegtuigen wordt gebruikt en de smartphone beschikt over een 5-inch IPS scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Onder de motorkap van de Honor 7 vinden we een intern ontwikkelde Kirin 935-soc. Dit is een 64-bit processor geproduceerd op een 28nm-procedé in een big.LITTLE configuratie met vier Cortex-A53 cores geklokt op 2,2GHz, vier Cortex-A53 cores geklokt op 1,5GHz in combinatie met een Mali-T628 MP4-gpu. Verder is er 3GB LPDDR3 werkgeheugen beschikbaar en 16GB opslagruimte met een microSD-slot.

[sc:adsense-tekst ]

Aan de achterzijde vinden we een 13-megapixelcamera met autofocus, LED-flitser en optische beeldstabilisatie. De Emotion UI 3.1 interface van Huawei zal ook aanwezig zijn en is gebaseerd op Android 5.1 Lollipop. Wanneer we de teaser analyseren, dan zien we in het midden van de afbeelding een vingerafdruk en de kans is dan ook groot dat er een vingerafdrukscanner aan de achterkant is te vinden. Eerder gelekte afbeeldingen duiden op een sensor net onder de camera.

De Honor 7 komt naar alle waarschijnlijk eerst uit in China, maar net als de Honor 6 Plus is de kans groot dan ook dit toestel op een later moment in Nederland wordt gelanceerd. Onduidelijk is op dit moment nog wat de Android smartphone bij de lancering gaat kosten.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*