Eerste gebogen iPhone kan in 2018 worden gelanceerd

Smartphones

gebogen-iphoneEr is in de afgelopen jaren veel gesproken over een iPhone met een gebogen scherm, maar tot op heden gebruikt Apple nog altijd een volledig vlak scherm, en volgens het laatste nieuws kan het ook nog wel even duren voordat we de eerste gebogen iPhone kunnen verwachten.

Volgens het Koreaanse BusinessKorea is Apple op de achtergrond serieus bezig om de iPhone in de toekomst te voorzien van een OLED display. Deze technologie is superieur ten opzichte van LCD en biedt een hogere helderheid, oneindige zwartwaarden en een betere kleurweergave.

De bron waarmee de site sprak voegde er aan toe dat een iPhone met een gebogen scherm een enorme markt zal creëren, omdat Apple de technologie tot op heden nog niet heeft toegepast. Momenteel gebruikt Apple de OLED technologie al voor de Apple Watch met LG Display als exclusieve leverancier.

[sc:inpost-tekst ]

“Het is erg goed mogelijk dat de eerste gebogen iPhone in 2018 wordt uitgebracht, de leveranciers van displays werken er op dit moment hard aan,” aldus de anonieme bron.

LG Display, de grootste display leverancier van Apple, wil zijn LCD productie lijn in Gumi binnenkort transformeren tot een OLED lijn om de jaarlijkse capaciteit van OLED schermen uit te breiden, en de massaproductie in 2017 te starten.

De iPhone van Apple is tot op heden altijd uitgebracht in overeenstemming met het schema van zijn display leveranciers, consumenten kunnen daardoor in 2018 mogelijk de eerste gebogen iPhone kopen.

[sc:iphone6 ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*