Vooralsnog geen Android 5.1.1 update voor LG G4

Smartphones

Android 5.0 voor Galaxy Note II, Galaxy Alpha en Galaxy S5 MiniEen week nadat LG zei dat het momenteel geen plannen heeft om de LG G3 te updaten naar Android 5.1 Lollipop, heeft het bedrijf een vergelijkbare reactie gegeven op de vraag of de Android 5.1.1 Lollipop update nog wordt uitgebracht voor de LG G4.

In de bovenstaande afbeelding zie je dat O2 UK en LG Hellas duidelijk schrijven dat er vooralsnog geen plannen zijn om de update uit te brengen. Verdere details werden er niet vrijgegeven, maar de verwachting is dat LG de LG G3 en LG G4 mogelijk direct gaat updaten naar het nieuwe Android dat dit najaar verschijnt. Een groot probleem is dat overigens niet, de Android 5.1.1 verhelpt namelijk slechts een aantal kleine bugs.

lg-g4-android

In de afgelopen week zagen we de Android 5.1.1 Lollipop update al wel verschijnen voor de Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy Alpha en publiceerde een ontwikkelaar de firmware voor de HTC One M9. De updates voor de verschillende Galaxy toestellen zijn echter nog niet in Nederland beschikbaar.

[sc:inpost-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*