Apple Music ondersteuning komt later dit jaar naar Sonos

Muziekdiensten

apple-musicHet populaire Wi-Fi audiosysteem van Sonos ondersteunde de muziekstreamingdienst Beats Music vanaf de lancering in begin 2014, maar het bedrijf zegt dat dit niet het geval zal zijn met Apple Music dat aankomende dinsdag wordt gelanceerd. Apple Music director Ian Rogers bevestigde vorige week dat Apple Music zo snel mogelijk naar Sonos komt, maar niet vanaf de dag van lancering.

Apple Music en Sonos

Afgelopen zondag bevestigde Sonos aan The Verge dat het momenteel met Apple werkt om Apple Music aan het einde van het jaar naar Sonos systemen te brengen. Apple liet kort daarna aan BuzzFeed weten dat beide bedrijven samenwerken om Apple Music voor het einde van 2015 beschikbaar te maken op de Sonos.

[sc:adsense-tekst ]

“We werken samen om Apple Music nog voor het einde van het jaar beschikbaar te maken op Sonos,” aldus Apple woordvoerder Tom Neumayr in gesprek met BuzzFeed News.

Apple Music wordt op dinsdag 30 juni gelanceerd met de komst van iOS 8.4 en een nieuwe bèta van iOS 9. De update wordt om 17:00 op dinsdag uitgebracht, een uur later gevolgd door de start van het Beats 1 radiostation en de Apple Music dienst.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*