Call of Duty: Black Ops 3 bèta op 19 augustus naar PS4

Games

call-of-duty-black-ops-3Call of Duty: Black Ops 3 is de volgende game uit de populaire franchise en PlayStation 4 gebruikers kunnen op korte termijn al aan de slag met de game, want ontwikkelaar Treyarch heeft vandaag aangekondigd dat de multiplayer bèta voor de Sony console vanaf 19 augustus beschikbaar is. Deze datum geldt alleen voor de PlayStation 4 versie, wanneer de beta voor de Xbox One en andere systemen verschijnt is op moment van schrijven nog onduidelijk.

Verdeer informatie over de Call of Duty: Black Ops 3 multiplayer bèta ontbreekt op dit moment nog, zo weten we bijvoorbeeld ook niet hoelang we kunnen genieten van de bèta. Om in ieder geval deel te nemen aan de Black Ops 3 bèta moet je een pre-order plaats, de game alvast aanschaffen en daarna kun je de ontvangen code invoeren op de officiële Call of Duty website.

[sc:inpost-tekst ]

Dat de bèta van Call of Duty: Black Ops 3 eerder verschijnt op de PlayStation 4 is geen verassing, want uitgever Activision en Sony hebben een exclusieve overeenkomst gesloten. Tijdens de E3 van dit jaar kondigde Sony aan dat de PlayStation consoles als eerste DLC content voor Black Ops 3 zullen ontvangen, net zoals dat vanaf 2007 het geval was met de Xbox van Microsoft. Nieuwe maps en andere content zullen op zijn minst 30 dagen exclusief beschikbaar zijn voor de PlayStation 3 en PlayStation 4.

Tijdens de E3 werd ook duidelijk dat er een Call of Duty Black Ops 3 bèta uitkomt voor de Xbox One en de PC, en we verwachten dat Activision binnenkort met meer informatie komt betreffende de releasedatum. De uiteindelijk versie van de game verschijnt op 6 november voor de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 en de PC.

[sc:inpost-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*