Ben Affleck werkt aan eigen Batman-film

Films

De verwachting is dat Warner Bros. deze week tijdens Comic-Con met een hoop nieuws komt over films in het DC universum, en een film van Ben Affleck als regisseur zou deel uit kunnen maken van de plannen. Volgens het respectabele Deadline zal Affleck de Batman film schrijven, regisseren en spelen. De film zal pas na Batman v Superman: Dawn of Justice en de Justice League films zijn te zien, en dat betekent dat het nog wel enige jaren kan duren voordat de film in de bioscoop te zien is.

batman-films-affleck

Zijn creative partner in het project zou volgens het gerucht Geoff Johns zijn, een schrijver voor televisie series die tevens ook de chief creative officer is voor DC. Johns heeft in de afgelopens jaren aan een groot aantal uiteenlopende projecten gewerkt van de televisieshows The Flash en Arrows tot aan Batman: Arkham Knight. Gezien zijn enorme kennis van het DC universum is hij op papier de ideale partner voor een nieuwe Batman film, zoals Kevin Feige een belangrijke rol speelt bij de films van Marvel.

Volgens het gerucht worden de opnames van de nieuwe Batman film gestart nadat Affleck klaar is met het regisseren van zijn volgende film Live By Night. Mochten Warner Bros. en DC nog iets speciaals aan Comic-Con willen toevoegen dan lijkt zaterdag daarvoor de uitgelezen dag te zijn.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*