Batman: Arkham Knight-dlc brengt oude Batmobile en kostuums

Games

batman_arkham_knightDe Batgirl: A Matter of Family DLC werd gisteren al uitgebracht voor Batman: Arkham Knight, en tegelijkertijd werden er ook enkele details vrijgegeven over nieuwe downloadable content dat wat nostalgie aan de populaire game gaat toevoegen. Het wordt namelijk straks mogelijk om Batman te bedienen in het pak van een van de beste Batman films alle tijden die in 1989 in de bioscoop was te zien met Michael Keaton in de hoofdrol.

Warner Bros. zegt dat de DLC voor Season Pass-houders vanaf augustus beschikbaar is. Daarnaast wordt volgende maand ook de oude Batmobile aan de game toegevoegd, voordat het de allesvernietigende tank werd in de meest recente Batman films en games. Tot slot worden er nog twee nieuwe muziektracks toegevoegd die geïnspireerd zijn door de in 1992 uitgebrachte films Batman Returns.

[sc:adsense-tekst ]

Verder is er nog meer nostalgie in de maak voor Batman: Arkham Knight, want ontwikkelaar Rocksteady komt binnenkort ook nog met het kostuum van Catwoman (1990), One Year Later Robin, Arkham Origins Batman, Iconic Grey & Black Batman, Batman (jaren ’70) en de originele Arkham Nightwing.

Batman: Arkham Knight is nu beschikbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. De versie voor de PC werd kort na de release teruggetrokken vanwege een groot aantal bugs en verschijnt nu ergens in de herfst van 2015. De DLC voor de PC versie verschijnt dan ook op een later moment.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*