Tweede publieke bèta iOS 9 en OS X 10.11 El Capitan uitgebracht

Besturingssystemen

ios-9Apple heeft vandaag de tweede publieke bèta van iOS 9 en OS X 10.11 El Capitan uitgebracht voor testers die deelnamen aan het programma. De update komt een dag nadat beide updates voor ontwikkelaars uitgebracht en twee weken na de release van de eerste publieke bèta.

De tweede publieke bèta van iOS 9 heeft het buildnummer 13A4305G meegekregen en de build is identiek aan de vierde bèta iOS 9 die gisteren voor ontwikkelaars werd uitgebracht. De versie van OS X 10.11 El Capitan is daarnaast ook identiek aan de versie voor ontwikkelaars van gisteren. Vermoedelijk zullen de publieke bèta’s elke keer een dag later verschijnen, zodat Apple er zeker van is dat de updates niet voor grote problemen zorgen.

[sc:adsense-tekst ]

Bèta testers die deelnamen aan het programma kunnen de iOS 9 en OS X 10.11 El Capitan bèta nu downloaden via het instellingenmenu en de Mac App Store.

De iOS 9 bèta heeft Home Sharing teruggebracht voor Muziek, een feature die verdween sinds de komst van iOS 8.4, en het is de eerste bèta met ondersteuning voor de nieuwe 64-bit iPod Touch. Andere veranderingen zijn een nieuw uiterlijk voor Handoff in het multitask menu en de volume knoppen kunnen ook weer worden gebruikt voor het maken van een foto in de camera-app.

OS X 10.11 El Capitan bèta 4 richt zich op het verhelpen van een aantal bugs en het verbeteren van de prestaties en de stabiliteit.

Apple brengt iOS 9 en OS X 10.11 El Capitan in het najaar van 2015 uit.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*