Galaxy S6 Edge+ krijgt afneembare toetsenbordaccessoire

Smartphones

galaxy-s6-edge+-coverEerder deze week lekte de welbekende telefoonlekker Evan Blass (@evleaks) al de officiële persafbeeldingen van de Galaxy S6 Edge+ en vandaag laat Blass een nieuwe accessoire zien voor de phablet. Op de afbeelding rechts zie je namelijk een fysiek toetsenbord voor de Galaxy S6 Edge+. Dit accesoire wordt aan de onderkant van de telefoon geklikt en dient als vervanger voor het touch-toetsenbord dat natuurlijk standaard wordt gebruikt.

Aan de onderkant van het fysieke Galaxy S6 Edge+ toetsenbord zien we knoppen voor het multitaskmenu, het startscherm en de terug-knop. Het is zonder twijfel een ongebruikelijk accessoire en op de afbeelding zien we ook dat de interface zich automatisch aanpast en een stukje naar boven schuift, omdat het toetsenbord een deel van de schermruimte inneemt.

De Samsung Galaxy S6 Edge+ wordt op 13 augustus tijdens het Unpacked evenement in New York aangekondigd en het ziet er naar uit dat het Koreaanse bedrijf nog een verassing is ontnomen. In de afgelopen weken verscheen de S6 Edge+ al verschillende keren op foto’s en lekten alle specificaties ook al meerdere malen.
[sc:adsense-tekst ]

Mochten de geruchten tot op heden kloppen, dan is de Galaxy S6 Edge+ voorzien van een licht gebogen 5,5” of 5,7” super-AMOLED scherm met een QHD resolutie van 2560 x 1440 pixels. De phablet wordt aangedreven door een intern ontwikkelde Exynos 7420-soc, die wordt geproduceerd op een 14nm FinFET-procedé. Het resultaat is een snelle en zuinige octa-core processor met vier Cortex-A57 cores geklokt op 2,1GHz en vier efficiëntere Cortex-A53 cores in combinatie met 4GB LPDDR4 werkgeheugen.

Foto’s op de Galaxy S6 Edge+ worden geschoten met een 16-megapixelcamera aan de achterzijde, waarmee gebruikers ook video’s kunnen opnemen in 4K. De resolutie van de camera aan de voorzijde bedraagt 5-megapixels. Verder verwachten we 4G+ (300Mbps) connectiviteit, een 3000mAh accu, 32GB of 64GB aan opslaggeheugen, NFC, Bluetooth 4.1, GPS en natuurlijk Wi-Fi 802.11ac.

Een Samsung Galaxy S6 Edge+ kopen moet vanaf eind augustus mogelijk zijn in Nederland.
[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*