Apple werkt aan iWatch, grotere iPhone, goedkopere iPhone, iPad Mini Retina, en meer

Apple

Schermafbeelding 2013-02-15 om 10.35.12Rene Ritchie van iMore heeft afgelopen nacht een aantal interessante nieuwtjes naar buiten gebracht over de roadmap van Apple. Hoewel de naar buiten gebrachte informatie zeer waarschijnlijk al een keer eerder is verschenen, moeten we niet vergeten dat iMore in de afgelopen 12 maanden een zeer betrouwbare bron is gebleken.

De website wist al maanden voor de lancering van de iPhone 5 te voorspellen dat Apple de Lightning-connector zal introduceren, en ook wist Ritchie als eerste naar buiten te brengen wanneer de iPhone 5 en iPad Mini zouden worden aangekondigd.

Volgens Ritchie is de informatie die hij vandaag heeft ontvangen, afkomstig van dezelfde bron. In het artikel wordt ook gesproken over het iWatch project dat nog steeds in ontwikkeling zou zijn, helaas is het onduidelijk welke functionaliteit de smartwatch zal bieden en wanneer het product zal worden uitgebracht.

Daarnaast zou Apple ook nog steeds bezig zijn met de ontwikkeling van een televisie, maar lijkt het sluiten van deals met content providers nog steeds één van de grootste struikelblokken te zijn.

De geruchten over een iPhone met een grote scherm zouden ook kloppen, dit model zal echter niet op korte termijn worden uitgebracht, en deze vlieger gaat ook op voor de goedkopere iPhone. Dit laatst genoemde product komt er, alleen is de vraag wanneer?

Apple zal de 9,7-inch iPad later dit jaar ook een make-over geven, de behuizing zal qua looks identiek moeten zijn aan dat van de iPad Mini. Het bedrijf zou ook bezig zijn met een iPad Mini met Retina-scherm, maar hier zullen nog een aantal stappen voor moeten worden gezet, want de chipset en het Retina-paneel zijn nog niet efficiënt genoeg voor de kleinere accu van de iPad Mini.

De bron waarmee iMore heeft gesproken zou ook zijn enthousiasme hebben geuit over de toekomstige releases van iOS, waarop zijn enthousiasme is gebaseerd is echter onduidelijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*