iPhone 6S en iPhone 6S Plus op komst, kortingen op oude iPhones

Smartphones

iphone-6s-iphone-6s-plusKort voor het weekend verscheen het nieuws dat Apple op 9 september de nieuwe iPhone 6S en iPhone 6S Plus gaat onthullen, en dat een lancering niet ver weg meer is blijkt wel uit de grote aanbiedingen in de Verenigde Staten voor de huidige iPhone generatie.

iPhone 6S en iPhone 6S Plus lancering dichtbij

Apple zal de iPhone 6S en iPhone 6S Plus volgende maand lanceren en retailers en providers willen tot dat moment nog zoveel mogelijk toestellen van de huidige generatie verkopen om de winst te maximaliseren. In de voorgaande jaren zagen we dat deze aanbiedingen vaak een maand voor de lancering van een nieuwe iPhone van start ging en dat lijkt ook dit jaar het geval te zijn.

Bij de Amerikaanse retailers Best Buy zijn de twee huidige iPhone modellen nu in combinatie met een Verizon of Sprint abonnement $100 goedkoper geworden, en dat terwijl er doorgaans zelden kortingen worden gegeven op de producten van Apple.

[sc:adsense-tekst ]

Volgens John Paczkowski komt Apple op 9 september met de nieuwe iPhone 6S en iPhone 6S Plus. Daarnaast gaan er ook nog geruchten over een vierde generatie Apple TV met een nieuw besturingssysteem, app ondersteuning, een touchpad afstandsbediening en Siri. Vorig jaar werden de nieuwe iPhones op exact dezelfde dag aangekondigd en van Apple is bekend dat aankondigingen vaak in dezelfde tijd van het jaar plaatsvinden.

De verwachting is dat de iPhone 6S beschikt over een 4,7-inch met een resolutie van 1334 x 750 (326ppi), terwijl de iPhone 6S Plus is voorzien van een 5,5-inch beeldscherm en een resolutie van 1920 x 1080 pixels (401ppi). Beide schermen zouden gebruik makken van Force Touch, een technologie die in staat is om te meten hoeveel druk een gebruiker uitoefent op het scherm.

Daarnaast bleek in de afgelopen weken al dat het ontwerp van de iPhone 6S en iPhone 6S Plus niet gaat veranderingen, en dat alleen de interne hardware onder handen wordt genomen. Zo zagen we al een nieuw 4G+ modem verschijnen voor de iPhone 6S generatie met een maximale snelheid van 300 Mbit/s en gaan er geruchten over een 12-megapixelcamera met de ondersteuning voor video’s in 4K. Andere geruchten zijn 2GB LPDDR4 werkgeheugen, een Apple A9-soc geproduceerd op een 14nm-procedé en het goedkoopste model zou straks 32GB opslaggeheugen geheugen krijgen.

In Nederland worden de iPhone 6S en iPhone 6S Plus vermoedelijk tegen het einde van september uitgebracht voor respectievelijk 699 euro en 799 euro.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*