Huawei Mate 8 voorzien van licht gebogen scherm?

Smartphones

Huawei gaat zijn nieuwste high-end smartphone op 2 september onthullen tijdens de IFA technologie beurs in Berlijn. De verwachting is dat het gaat op de Huawei Mate 8, de opvolger van de in 2014 gelanceerde Mate 7 phablet.

huawei-mate-8-1

Vandaag is er een render verschenen waarop de Huawei Mate 8 zou zijn te zien. Het lijkt om een uniek ontwerp te gaan, want wij kunnen op basis van de afbeelding niet vertellen of we nou de voor- of achterkant zien van de Mate 8. Mocht het de voorkant zijn dan lijkt het toestel te beschikken over een scherm dat licht gebogen is aan beide kanten en in de randen van frame doorloopt.

[sc:adsense-tekst ]

De kans dat we de achterkant van de Mate 8 zien is in onze ogen overigens relatief klein, want een zwarte achterkant met zilveren randen aan de boven- en onderkant is geen optie die we vaak zien. Het is zelfs goed mogelijk dat beide kanten licht zijn gebogen, omdat phablets vanwege het grote formaat hierdoor comfortabeler zijn om vast te houden.

huawei-mate-8-2

Volgens de laatste geruchten is de Huawei Mate 8 voorzien van een 6-inch QHD scherm. Onder de motorkap zou er een Kirin 950-soc zijn te vinden van Huawei in combinatie met 32GB en 3GB RAM of 64GB en 4GB werkgeheugen. Verder verwachten we een 20,7-megapixelcamera (achter), een 8-megapixelcamera (voor), Android 5.1.1 Lollipop en een vingerafdrukscanner.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*