Gedetailleerde video toont ontwerp van nieuwe Nexus 5

Smartphones

nexus-5De Nexus 5 (2015) van LG zal later dit jaar worden gelanceerd en dankzij een groot aantal lekken en geruchten lijken we al veel te weten over het toestel. In de afgelopen week verscheen er al een foto van een Nexus 5 prototype, enkele renders en werden er enkele details over de specificaties van het toestel vrijgegeven. Op basis van deze informatie heeft ontwerper Jermain Smit een indrukwekkende video gemaakt van de nieuwe Nexus 5.

LG Nexus 5 (2015)

In de video zie je hoe de Nexus (2015) met zijn 5,2-inch scherm eruit kan komen te zien. Daarbij moeten we wel opmerken dat er nog niks officieel is aangekondigd, maar in vergelijking met het gelekte prototype lijken de eerder gepubliceerde renders goed overeen te komen. Aan de voorzijde zien we twee stereo speakers en aan de achterzijde vinden we de uitstekende lens van de camera met daaronder een vingerafdrukscanner. Een andere nieuwe feature van de Nexus 5 zou de USB-C-poort zijn aan de onderkant van de behuizing.

[sc:adsense-tekst ]

Qua specificaties is de verwachting dat de Nexus 5 (2015) is voorzien van een 5,2-inch display met een 1080p resolutie (1920 x 1080 pixels). De smartphone zou worden aangedreven door een mid-range Snapdragon 620-soc met vier van de nieuwe Cortex A72-cores (1,8GHz) en vier zuinige Cortex-A53 cores (1,2Ghz) in combinatie met een Adreno 510-gpu en 3GB of 4GB aan werkgeheugen.

Aan de achterzijde wordt er gesproken over een 13-megapixelcamera met laser autofocus en de mogelijkheid om video’s in 4K op te nemen. De camera aan de voorzijde zou foto’s schieten in een 4-megapixel resolutie. Daarnaast verwachten we een frame van aluminium met een plastic achterkant, een 3180mAh accu en 32GB of 64GB opslaggeheugen zonder microSD kaartslot.

https://www.youtube.com/watch?v=gn3PXxYY6hU

Naast de Nexus 5 (2015) zou Google in samenwerking van Huawei ook nog een nieuwe Nexus 6 op de markt willen brengen. Beide Nexus smartphones worden later dit najaar samen met de lancering van Android 6.0 Marshmallow verwacht.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*