Nieuwe afbeeldingen van BlackBerry Venice en Passport met Android gelekt

Smartphones

blackberry-veniceHet ziet er al enige tijd naar uit dat BlackBerry later die jaar met een nieuwe smartphone komt die draait op het Android besturingssysteem van Google en beschikt over een fysiek qwertytoetsenbord. Het gaat hier om de BlackBerry Venice en in de afgelopen weken zagen we al verschillende afbeeldingen van het toestel, en vandaag zijn er opnieuw enkele promotionele foto’s gelekt die suggereren dat de software van de Venice is gebaseerd op Android 5.x Lollipop.

Op de eerder gelekt afbeeldingen zagen we al dat de BlackBerry Venice een slider-telefoon is met een fysiek qwertytoetsenbord. Aan de onderkant van de Venice vinden we de luidspreker die ook zichtbaar blijft wanneer het toetsenbord is gesloten. Volgens recente geruchten wordt de BlackBerry Venice begin september tijdens de IFA conferentie in Berlijn aangekondigd, en moet de smartphone ergens in november worden gelanceerd.

[sc:adsense-tekst ]

Qua specificaties verwachten we dat de BlackBerry Venice is voorzien van een 5,4-inch scherm met een QHD resolutie (2560 x 1440 pixels), een 1,8Ghz 64-bit hexa-core Snapdragon 808-soc van Qualcomm, 3GB werkgeheugen, een 18-megapixelcamera (achter) en een 5-megapixelcamera voor het maken van selfies. Daarnaast zal de BlackBerry Venice dankzij Android ook beschikken over alle Google diensten, waaronder de Play Store, zodat je eindelijk al je favoriete apps kan draaien op een BlackBerry smartphone.

blackberry-venice-interface

Ook lekte @evleaks enkele afbeeldingen van een andere, nog onaangekondigde, BlackBerry smartphone. Het ontwerp heeft veel weg van de BlackBerry Passport en zoals je aan de interface kan zien draait ook deze telefoon op Android. Wanneer de Passport-achtige smartphone wordt gelanceerd is nog onduidelijk.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*