BlackBerry Venice smartphone te zien in korte video

Smartphones

blackberry-veniceEnkele dagen geleden zagen we al enkele renders van hoge kwaliteit verschijnen die de voorkant van de nog onaangekondigde BlackBerry Venice smartphone met Android lieten zien, inclusief een aantal promotionele afbeeldingen van features. Dezelfde bron, @evleaks, heeft op zijn Twitter account nu een korte gif video gepubliceerd van opnieuw de BlackBerry Venice, de eerste op Android gebaseerde smartphone van het bedrijf.

De korte video van de BlackBerry Venice sluit aan bij de rest van de geruchten die we tot op heden hebben gehoord. Het toont een slider smartphone met een fysiek en on-screen toetsenbord, en een speaker die aan de onderzijde is te vinden en zelfs zichtbaar is wanneer de slider is gesloten. Verder zien we de 18-megapixelcamera aan de achterzijde met een dual-led flitser en een getextureerde achterkant, vergelijkbaar met het ontwerp van de BlackBerry Z30.

[sc:adsense-tekst ]

Een aantal dagen voordat Blass (@evleaks) de BlackBerry venice lekte liet hij al enkele Android apps op het scherm zien, zoals de Google Play Store, Google+, Google Hangouts, Google Maps en Android Work. Gezien de afbeeldingen lijkt het erop dat de software gebaseerd zal zijn op Android 5.x Lollipop. Verder spreken de geruchten over een 5,4-inch QHD (2560 x 1440 pixels) scherm in combinatie met een 1,8GHz hexa-core 64-bit Snapdragon 808-soc van Qualcomm, 3GB werkgeheugen, 18-megapixelcamera (achter) en een 5-megapixelcamera voor het maken van selfies.

Uit eerdere informatie bleek al dat BlackBerry wil laten zien dat de Venice voor veel doeleinden is geschikt dankzij het on-screen toetsenbord, dat kan worden gebruikt om snel even wat te typen, zonder het fysieke toetsenbord uit te schuiven. Het fysieke toetsenbord moet van pas komen bij langere teksten, zoals bijvoorbeeld het schrijven van een e-mail.

De BlackBerry Venice wordt volgens de laatste geruchten in november op de markt gebracht.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*