Google Maps Views nu geïntegreerd in Google Maps

Kaarten

Google Maps wordt voornamelijk gebruikt voor het opzoeken van een specifieke locaties en navigatie doeleinden, maar het is ook een perfecte dienst op interessante plekken in je omgeving te ontdekken. Je kan Google Maps gebruiken om natuurplekken, bezienswaardigheden, parkeerplekken, restaurants, bioscopen en meer te vinden en dankzij de enorme database van Google ontbreekt er tegenwoordig vrijwel geen enkele locatie meer.

Google-Maps

De aanwezigheid van deze data is niet alleen te danken aan Google, maar ook aan gebruikers die het bedrijf helpen door adressen van winkels toe te voegen, openingstijden en ga zo maar door. Sinds enige tijd is Google in Maps ook begonnen met het weergeven van foto’s van locaties, die via een losse dienst, Google Maps Views, konden worden toegevoegd. Deze dienst is sinds 17 augustus niet langer meer te gebruiken, omdat de functie nu is ingebouwd in Google Maps.

[sc:inpost-tekst ]

In de Google Maps apps en op de website is de optie ‘Bijdragen’ toegevoegd aan het menu. Hier kunnen gebruikers alle foto’s en reviews bekijken die ze in de afgelopen jaren hebben geplaatst. Momenteel is de feature nog niet erg uitgebreid, zo kun je nog niet zien waar je de foto’s hebt toegevoegd en kun je ook niet de locatie wijzigen van foto’s die je al hebt geüpload.

In de toekomst wordt het mogelijk om het aantal foto’s te zien dat je via je eigen account aan Google Maps hebt toegevoegd, hoe vaak de foto’s zijn bekeken en ook worden er meer manieren toegevoegd om geotag foto’s toe te voegen aan Google Maps.

De verandering zijn per direct zichtbaar.

[sc:inpost-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*