iPhone 6S en iPhone 6S Plus pre-order op 11 september van start

Smartphones

iphone-6s-iphone-6s-plusHet einde van augustus is bijna aangebroken en dat betekent dat de stormvloed van nieuwe high-end smartphones en tablets steeds dichterbij begint te komen. Begin september gaat namelijk eerst de IFA 2015 beurs in Berlijn van start en naar verluidt zal Apple op 9 september volgen met de nieuwe iPhone 6S, iPhone 6S Plus en de Apple TV (2015).

Volgens een nieuwe gerucht hoeven we ook niet lang te wachten op de daadwerkelijke lancering van de iPhone 6S en iPhone 6S Plus, want een Franse provider heeft een klein stukje informatie gelekt, waaruit blijkt dat het vanaf 11 september in Frankrijk mogelijk is om een pre-order te plaatsen voor de twee toestellen. Zoals verwacht claimt de bron dat de levering van de iPhone 6S en iPhone 6S Plus een week later van start gaat op vrijdag 18 september.

[sc:adsense-tekst ]

De iPhone 6S en iPhone 6S Plus worden zoals het er nu naar uitziet een evolutie van hun voorgangers. Dit betekent dat we de iPhone 6S nog steeds beschikt over een 4,7-inch scherm met een resolutie van 1334 x 750 pixels (326ppi), terwijl de iPhone 6S Plus phablet is uitgerust met een 5,5-inch scherm en een 1080p resolutie (401ppi). De grootste verandering hier zou het drukgevoelige Force Touch touchscreen zijn, dat we inmiddels kennen van de Apple Watch en de nieuwste MacBooks.

Het ontwerp van de iPhone 6S en iPhone 6S Plus zal qua looks niet veranderen, echter zou Apple wel gekozen hebben voor een sterker soort aluminium uit de 7000-serie, het resultaat van de versterkte behuizing kan je hier zien. Verder wordt er gesproken over een snellere en zuinigere 14nm Apple A9-soc met 2GB werkgeheugen, een verdubbeling ten opzichte van de huidige generatie. De camera wordt ook geüpgraded van 8-megapixel op de iPhone 6/6 Plus naar 12-megapixel op de iPhone 6S/6S Plus. Helaas zou het goedkoopste model het nog steeds moeten doen met 16GB opslaggeheugen en zal de iPhone 6S ook met 64GB of 128GB aan opslaggeheugen te koop zijn.

De iPhone 6S en iPhone 6S Plus worden in Nederland nog een week later verwacht (vrijdag 25 september) en ook zal het hier, net als in voorgaande jaren, niet mogelijk zijn om een pre-order te plaatsen.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*