PlayStation 4 gebruikers kunnen Update 3.0 testen

Besturingssystemen

Sony heeft een bèta test aangekondigd van de System Update 3.0 voor de PlayStation 4. In het bezit van een PlayStation 4? Dan kun je je nu hier inschrijven. De enige vereisten zijn een PlayStation 4, een internetverbinding en een Playstation Network account. Secundaire accounts kunnen niet deelnemen aan de bèta.

Daarnaast moet je ook de System Software Beta Agreement accepteren, waarin is te lezen dat de test vertrouwelijk is:

Je mag de System Update 3.0 beta voor de PlayStation 4 alleen gebruiken voor het testen van het product, en je mag de software niet distribueren of overzetten. Je mag niet je ervaring met het bèta product delen met derde partijen.

[sc:adsense-tekst ]

Deze voorwaarden zijn overigens niks nieuw, en moeten voor vrijwel elke beta van elk bedrijf worden geaccepteerd. Uit ervaringen blijkt dat de voorwaarden vaak weinig nut hebben en dat screenshots en video’s vaak op de dag van release nog worden gelekt. Verder schrijft Sony dat de bèta nog niet grondig is getest (daarom is het vermoedelijk ook een bèta) en dat het eindproduct kan verschillen met de bèta. Je kan daarom de nodige bugs en problemen verwachten, echter is het op elk moment mogelijk om de huidige 2.57 update weer te installeren.

Sony zegt dat de System Update 3.0 voor de PlayStation 4 begin september wordt uitgebracht. Ze raden iedereen aan om snel zo mogelijk het registratieformulier in te vullen, omdat ze slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar hebben.

Het Japanse bedrijf moet nog officieel aankondigen wat de update voor nieuwe features gaat brengen, maar volgens een recent lek zijn dit de belangrijkste veranderingen:

  • Evenementen zijn toegevoegd aan de functie items. Alle evenement die geassocieerd zijn met PlayStation zijn nu samengebracht, waardoor je ze kan ontdekken, bekijken en kan deelnemen in een centrale omgeving.
  • Communities zijn toegevoegd aan vrienden. Communities ie een feature die kan worden gebruikt om gamers te vinden met vergelijkbare interesses en smaak. Je kan je aanmelden bij een bestaande community of je eigen community creëren. Je kan ook games spelen, parties joinen of praten met gebruikers uit de communities.
  • Now Play laat je zien welke games de community op dit moment speelt. Je kan snel een game opstarten, een party joinen of een verzoek versturen om de gameplay van een andere gebruiker te bekijken.
  • De layout van het berichtenscherm is verbeterd. Vanuit het scherm kun je nu Now Playing selecteren of een party starten. Je kan ook je favoriete groepen toevoegen in Friends.
  • Je kan nu gameplay beeld streamen naar YouTube.
  • Je kan nu videoclips uploaden naar Twitter (maximaal 10 seconden).
[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*