Dit is de Huawei Nexus

Smartphones

De Huawei Nexus of Nexus 6 hebben we in de afgelopen weken al meerdere malen gezien in een aantal video’s en renders, maar vandaag zijn de eerste echte foto’s van de smartphone gelekt. De afbeeldingen zijn gepubliceerd op Google+ door een gebruiker die zou werken aan de Huawei Nexus.

huawei-nexus

De foto’s van de Huawei Nexus 6 komen in ieder geval overeen met de renders die afgelopen week zijn geplaatst. Deze afbeeldingen zouden zijn gebaseerd op gelekte schematische tekeningen, die door het bedrijf verstuurd zouden zijn verstuurd naar accessoiremakers. Op de foto’s zien we het metalen frame van de telefoon en een opvallende zwarte uitstulping waar de camera module in is verwerkt met daarnaast een LED-flitser. Onder de camera vinden we de ronde vingerafdrukscanner en het overduidelijke Nexus logo.

[sc:adsense-tekst ]

Het scherm van de Huawei Nexus is naar verluidt 5,7-inch groot en heeft een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Verder heeft Huawei het toestel aan de voorzijde voorzien van stereo speakers. De Nexus 6 wordt vermoedelijk aangedreven door een Snapdragon 810 chipset of een eigen Kirin processor in combinatie met 3GB of 4GB aan werkgeheugen en een 3500mAh accu.

De Huawei Nexus vertoont veel gelijkenissen met de bestaande toestellen van het bedrijf. Zo is de plaatsing van de vingerafdrukscanner vrijwel identiek ten opzichte van de Ascend Mate 7 en zijn de bezels (randen) rondom het scherm erg dun.

Google gaat de Huawei Nexus naar alle waarschijnlijkheid samen met Android 6.0 Marshmallow lanceren. Het nieuwe besturingssysteem wordt eind september of begin oktober verwacht.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*