Meer Huawei Nexus cases tonen ronde vingerafdrukscanner

Smartphones

De verwachting is dat Google op 29 september de Huawei Nexus 6 samen met de door LG ontwikkelde Nexus 5 officieel gaat onthullen, en in de afgelopen weken zijn beide modellen al meerdere malen online te zien geweest op foto’s en persafbeeldingen. Vandaag bevestigen enkele cases het ontwerp van de Huawei Nexus nogmaals. De cases tonen een uitstulping aan de bovenzijde van de achterkant voor de lens van de camera en een ronde cirkel voor de vingerafdrukscanner van de phablet.

Huawei Nexus 6

Volgens de bron van de foto’s, @OnLeaks, is de uitstulping 1,9mm dikker dan de rest van de behuizing. De behuizing van de Huawei Nexus 6 zal vervaardigd zijn uit aluminium en zit vol me krachtige hardware. In vergelijking met de Nexus 5 van LG zal de Huawei Nexus de duurdere van de twee Nexus smartphones zijn, vergelijkbaar met de situatie vorig jaar toen Google samen met Motorola de aanzienlijk duurdere Nexus 6 phablet naast de Nexus 5 (2013) introduceerde.

[sc:inpost-tekst ]

Qua specificaties verwachten we een 5,5-inch of 5,7-inch scherm met een QHD resolutie van 2560 x 1440 pixels. Screenshots hebben ons al laten zien dat de Huawei Nexus wordt aangedreven door een Snapdragon 810-soc van Qualcomm in combinatie met een Adreno 430-gpu en 3GB LPDDR3 werkgeheugen van Hynix. Standaard is er 32GB EMMC opslaggeheugen beschikbaar van Samsung dat mogelijk door de gebruiker zelf is uit te breiden door middel van een microSD kaart. Over de gebruikte camera’s heerst nog wat onduidelijkheid, maar er wordt gesproken over een 16-megapixelcamera aan de achterzijde, terwijl selfies zouden kunnen worden gemaakt met een 5-megapixel sensor.

De Huawei Nexus 6 wordt op 29 september verwacht en draait vanaf dag 1 natuurlijk op het nieuwe Android 6.0 Marshmallow besturingssysteem, dat gelijktijdig wordt geïntroduceerd. Deze nieuwe versie van Android maakt het mogelijk om per app permissies in te stellen, biedt een langere accuduur dankzij verschillende optimalisaties en beschikt over ingebouwde ondersteuning voor vingerafdrukscanners in combinatie met de betaaldienst Android Pay.

[sc:adsense-tekst ]

1 Reactie

  1. Ben erg benieuwd wat de verbetringen en de mogelijkheden van deze smartphones zullen zijn, alsmede de prijzen. Want deze zijn in vergelijking tot TV wel erg en onnodig duur.

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*