Nieuwe Nexus 5 (2015) foto toont volledige zijkant

Smartphones

Enkele dagen geleden toonden we je al een foto waarop de door LG ontwikkelde Nexus 5 (2015) of Nexus 5X zou zijn te zien. De foto liet destijds de achterkant van de Nexus 5 zien met de camera module, een tweekleurige flitser, laser autofocus en onder de camera de vingerafdrukscanner van de smartphone.

nexus-5-2015-2

Nexus 5 of Nexus 5X

Hieruit bleek ook dat de Nexus 5 niet helemaal vlak is, want de lens van de camera heeft een kleine uitstulping gekregen, vermoedelijk om de kwaliteit van lens te verbeteren zonder de rest van de behuizing dikker te maken. Op de nieuwe foto’s krijgen we een beter idee hoe hoog de vulkaanvormige uitstulping is in vergelijking met de rest van de behuizing. Overigens claimt de bron dat de Nexus 5 (2015) die je hier ziet op de foto’s het echte product is en geen persafbeelding of render, de foto zou echter wel bewerkt zijn om de originele bron van de foto’s te beschermen.

[sc:inpost-tekst ]

De Nexus 5 (2015) meet volgens de laatste geruchten 146,9 x 72,9 x 8,0-9,8mm en dat betekent dat de camera uitstulping 1,8mm hoog is. Het nieuwe toestel is daardoor wel een stukje dunner dan zijn voorganger, hoewel we hopen dat dit niet ten koste zal gaan van de accuduur, die op het originele toestel al niet geweldig was. Helaas publiceerde de site nog geen foto’s van de voorkant, waardoor het onmogelijk is om te zien hoe dun de bezel (rand rondom het scherm) is.

Qua specificaties verwachten we een 5,2-inch IPS-scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, 423 pixels per inch. De Nexus 5 wordt aangedreven door een Snapdragon 808-soc van Qualcomm. Deze chip gebruikte LG eerder al voor de LG G4 en de SoC beschikt over twee snelle Cortex-A57 cores en vier efficiëntere Cortex-A53 cores in combinatie met een Adreno 418-gpu en 3GB LPDDR3 werkgeheugen.

nexus-5-2015-1

De camera is voorzien van een 13-megapixel sensor, terwijl selfies kunnen worden geschoten met de 5-megapixelfrontcam. De vingerafdrukscanner is verwerkt in het oppervlak binnen de grijze cirkel en kan in combinatie met Android 6.0 Marshmallow worden gebruikt om de Nexus 5 te ontgrendelen of te betalen via Android Pay.

De Nexus 5 (2015) wordt volgens de laatste geruchten op 29 september aangekondigd.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*