Duidelijke foto toont iPhone 6S verpakking en ontwerp

Smartphones

iphone-6s-iphone-6s-plusIn de afgelopen weken hebben we al verschillende foto’s gezien van de iPhone 6S en iPhone 6S Plus verpakking, maar nog nooit waren de foto’s zo duidelijk als het volgende lek. Op de foto’s zien we de verpakking van de iPhone 6S met op de voorkant een iPhone 6S en een zwarte achtergrond waarop we een goudvis lijken te zien.

Dit is de iPhone 6S

De zwarte achtergrond van de iPhone 6S zou deel uitmaken van de geanimeerde wallpapers, die Apple vermoedelijk gaat introduceren voor de nieuwe iPhones, en zoals het er nu naar uitziet wordt er een zwarte achtergrond gebruikt voor de iPhone 6S/6S Plus en een witte achtergrond voor de overige modellen, die in het goud, zilver en roségoud worden uitgebracht. Verder bevestigt de gelekte iPhone 6S verpakking dat het ontwerp van de iPhone 6S en iPhone 6S Plus identiek is aan dat van de huidige generatie.

[sc:inpost-tekst ]

Gisteren toonden we je al de verpakking van de iPhone 6S in roségoud en op dit model was een witte achtergrond te zien. Het blijft nog onduidelijk of Apple dezelfde schermtechnologie gaat gebruiken voor de nieuwe iPhones, want een volledig zwarte achtergrond zou kunnen wijzen op een OLED-scherm met perfecte zwartwaarden. Momenteel wordt er gebruik gemaakt van een LCD-scherm wat zwart min of meer weergeeft als donkergrijs.

De iPhone 6S en iPhone 6S Plus worden vanavond op 19:00 Nederlandse tijd officieel aangekondigd. Naast de geanimeerde achtergronden en hetzelfde ontwerpen verwachten we qua specificaties meer verbeteringen.

Apple zou de iPhone 6S en 6S Plus hebben voorzien van een drukgevoelig 3D Touch scherm, waarmee je doormiddel van verschillende aanrakingen bepaalde acties sneller kan uitvoeren. Verder wordt er gesproken over een snellere Apple A9 processor met 2GB werkgeheugen, een 12-megapixelcamera met ondersteuning voor 4K video’s, een sneller 4G+ modem (300Mbps) en een betere FaceTime 5-megapixelcamera aan de voorzijde voor selfies en videobellen.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*