LG Class is 5,7-inch phablet met metalen behuizing

Smartphones

Eerder deze week werd er een nog onbekende LG phablet gespot met het modelnummer LG-H740 en een 5,7-inch scherm, maar vandaag is er mogelijk meer informatie verschenen over deze Android smartphones. Het toestel wordt naar verluidt namelijk onder de naam LG Class geïntroduceerd en inmiddels is de Koreaanse fabrikant al begonnen met het teasen van het apparaat voor de officiële aankondiging op 21 september.

LG Class

De LG Class heeft zijn naam overigens niet voor niets gekregen, want de behuizing van het toestel is vervaardigd met metaal, echter is de smartphone qua specificaties geen absoluut vlaggenschip, maar een mid-range toestel. LG heeft zijn Class smartphone volgens de gelekte benchmark voorzien van een 5,7-inch scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, 386 pixels per inch.

[sc:inpost-tekst ]

Onder de motorkap is de Snapdragon 615 van Qualcomm te vinden. Deze 64-bit mid-range chipset beschikt over vier Cortex-A53 cores geklokt op 1,7GHz en vier van dezelfde cores op een lagere kloksnelheid van 1,0GHz. De processor van de LG Class wordt bijgestaan door de Adreno 405-gpu en 2GB werkgeheugen. Het opslaggeheugen bedraagt vermoedelijk 16GB, onduidelijk is nog of er een microSD kaartslot aanwezig zal zijn, maar gezien de recentelijk uitgebrachte mid-range en high-end smartphones van LG achten wij deze kans groot.

LG Class

Foto’s kunnen worden geschoten met de 12 of 13 megapixelcamera aan de achterzijde, waarmee video’s in een maximale resolutie van 1920 x 1080 pixels kunnen worden opgenomen. Voor het maken van selfies is er gekozen voor een 5-megapixelfrontcamera. Verder zijn de gebruikelijk features aanwezig zoals GPS, NFC, Bluetooth en Wi-Fi.

Naast de LG Class komt het bedrijf op 1 oktober tijdens een persevenement in New York met nog een smartphone, en dit zou volgens verschillende geruchten wel een high-end toestel zijn voor de tweede helft van 2015 en het begin van 2016.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*