Nieuwe foto’s te zien van iPhone 6S in roségoud

Smartphones

De iPhone 6S en iPhone 6S Plus worden volgende week vrijdag in de grotere landen wereldwijd uitgebracht en inmiddels worden de toestellen ook al afgeleverd bij de magazijnen van Apple om de pre-orders op tijd af te kunnen leveren. In de komende dagen verwachten we daarom ongetwijfeld al een aantal hands-on ervaringen van consumenten die een iPhone 6S of 6S Plus via een omweg hebben weten te bemachtigen, maar in de tussentijd moeten we nog doen met enkele foto’s van de verpakkingen van de vier verschillende kleuren.

iPhone 6S verpakkingen

De Spaanse website iPhoneros claimt namelijk in het bezit te zijn van enkele foto’s waarop de nieuwe verpakking is te zien. Op de onderstaande foto zien we de vier kleuren waarin de iPhone 6S en 6S Plus worden aangeboden: Space Grijs, Goud, Zilver en Roségoud. De verpakkingen komen overeen met de afbeeldingen die tot op heden zijn verschenen, inclusief de exotisch gekleurde vissen.

iphone-6s-verpakkingen

[sc:inpost-tekst ]

Iedere kleur heeft dit jaar een verschillende achtergrond. Op de verpakking van de iPhone 6S in zilver zien we een blauwe vis, een oranje vis voor de roségoud uitvoering, een rode vis voor de zwart/grijze variant en een gele vis voor de goudkleurige iPhone 6S. Aan de zijkant van de verpakking is de iPhone 6S naam te zien en aan de bovenkant is het gebruikelijk Apple logo te vinden.

iphone-6s-verpakking

iPhone 6S in roségoud

Naast de verpakkingen van alle iPhone 6S kleuren publiceerde de Chinese site Feng ook nog een aantal foto’s van de iPhone 6S in roségoud. Op het toestel zien we zoals verwacht de “S” aanduiding onder het Apple logo en dat is een verandering ten opzichte van de laatste “S” iPhones, waaronder de iPhone 4S en 5S.

rose-goud-iphone-6s

Verder zien we weinig dingen die we nog niet hebben gezien van de iPhone 6S. Het ontwerp is nog steeds identiek aan dat van de iPhone 6S en de veranderingen zijn dan ook vooral onder de motorkap te vinden. Apple introduceerde voor de iPhone 6S een drukgevoelig 3D Touch touchscreen, een snellere Apple A9-soc, 2GB werkgeheugen, een 5-megapixelcamera, bewegende Live Photos, geanimeerde achtergronden en een 12-megapixelcamera met ondersteuning voor 4K video’s.

De iPhone 6S en iPhone 6S Plus worden volgens de laatste geruchten op vrijdag 2 oktober in Nederland uitgebracht. Inmiddels is het bij de onderstaande winkels al mogelijk om een pre-order te plaatsen.

[sc:iphone6s6spluspreorder ] [sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*