Media Markt start online verkoop van Apple Watch

Smartwatches

In Nederland is de Apple Watch al enige tijd beschikbaar, maar tot vandaag was het nog steeds niet mogelijk om het horloge ergens anders online te bestellen dan bij Apple. Het goede nieuws is dat de Apple Watch modellen nu ook beschikbaar zijn bij de Media Markt filialen in Nederland en de online webshop. Overigens hoef je geen scherpe prijzen of spetterende aanbiedingen te verwacht, de smartwatch van Apple kost bij de Media Markt namelijk net zoveel als bij de Apple Store.

Het grootste voordeel is voornamelijk dat je nu niet langer een bezoekje hoeft te brengen aan de Apple Store om de Apple Watch uit te proberen. Momenteel is de Media Markt ook de enige officiële aanbieder van de wearable, zo zijn er een aantal Nederlandse webwinkels die de Apple Watch uit het buitenland hebben geïmporteerd, echter hanteren deze winkels voor de verschillende varianten hogere prijzen dan Apple en de Media Markt.

Update: BAS Group kondigde vandaag ook aan dat iCentre de Apple Watch nu ook officieel online en in de winkel verkoopt, terwijl de Dixons op een later moment zal volgen.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*