Nieuwe OnePlus X smartphone wordt in oktober geïntroduceerd

Smartphones

We hebben in de afgelopen weken al verschillende keren geschreven over de tweede OnePlus smartphone die nog dit jaar moet verschijnen. Volgens verschillende geruchten is dit geen nieuw spec-monster, maar focust het zich op een aantrekkelijker ontwerp voor gebruikers die een mooi toestel prefereren boven supersnelle hardware.

OnePlus X

De site GizmoChina claimt te hebben gesproken met een anonieme bron die wist te onthullen dat de telefoon als de OnePlus X wordt geïntroduceerd. Het toestel zou beschikken over mid-range hardware, vergelijkbaar met de specificaties van de in 2014 uitgebrachte OnePlus One. De OnePlus X wordt in dit geval vermoedelijk aangedreven door de Snapdragon 801-soc en het scherm zou 5-inch groot zijn met naar alle waarschijnlijkheid een resolutie van 1920 x 1080 pixels.

Qua ontwerp moet de OnePlus X wel een grote verandering brengen. De OnePlus 2 lijkt veel op zijn voorganger en de OnePlus X zou deze trend doorbreken. Recent gepubliceerde renders van de nieuwe OnePlus toonden al de stijlvolle zwart voor- en achterkant van het toestel met een vingerafdrukscanner die nu aan de achterzijde is te vinden. Of de afbeeldingen zijn gemaakt op basis van het daadwerkelijke ontwerp is echter nog altijd onduidelijk.

De OnePlus X zou volgende maand al worden geïntroduceerd en gaat mogelijk slechts $250 kosten. Verdere informatie ontbreek nog, maar de kans is groot dat ook dit OnePlus toestel wordt verkocht via het beruchte reserveringssysteem.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*