Huawei gaat Honor smartphones in februari updaten naar Android 6.0

Smartphones

In oktober publiceerde Huawei al een lijst met apparaten die in de nabije toekomst de Android 6.0 Marshmallow update mogen verwachten, maar het was destijds niet geheel duidelijk wanneer de uitrol exact van start zou gaan. Het goede nieuws is dat het bedrijf nog iets meer duidelijkheid heeft verschaft, hoewel de informatie alleen gaat over de smartphones van dochterbedrijf Honor.

Android 6.0 Marshmallow

Honor India kondigde namelijk via Twitter aan dat de uitrol van de Android 6.0 Marshmallow update in februari van start gaat. De update verschijnt voor de Honor 4C, Honor 4X, Honor 6, Honor 6 Plus en de Honor 7. Gezien het feit dat de Honor toestellen doorgaans goedkoper zijn dan de smartphones die Huawei onder zijn eigen naam uitbrengt, zal het ons niet verbazen als Android 6.0 eerder voor de Huawei P8, P8max, Mate 7 en Mate S wordt uitgebracht. Volgens het recente overzicht valt de Huawei P7 buiten de boot en dat is opmerkelijk aangezien dit model in 2014 nog het vlaggenschip van het bedrijf was.

Huawei komt later deze maand met nog een nieuw toestel en dit zou de eerste smartphone van het Chinese bedrijf kunnen zijn dat vanuit de doos draait op Android 6.0 Marshmallow. Het gaat hier om de Huawei Mate 8 die wordt aangedreven door de nieuwe Kirin 950-soc, welke later deze week wordt geïntroduceerd.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*